• Kulturelle arrangementer:

    Få adgang til information og nyheder om vores kommende koncerter, teaterforestillinger, udstillinger og meget mere. Vær blandt de første til at vide, hvad der sker på Kulturhuset Bølgen.

  • Lokale Nyheder:
    Hold dig ajour med lokale kulturinitiativer og begivenheder. Vi dækker ikke kun det, der sker på Kulturhuset Bølgen, men også det øvrige pulserende kulturliv i vores nærområde.
  • Kultur i Dine Hænder:
    Med vores nyhedsbrev bringer vi kulturen direkte til din indbakke. Ingen grund til at gå glip af en begivenhed igen. Du kan vælge, hvornår og hvor du vil fordybe dig i Bølgens kulturelle nyheder.

Politik om udsendelser og afmelding:

Ved at tilmelde dig Bølgens nyhedsbrev giver du samtykke til at modtage 1-2 nyhedsbreve pr. måned. Vi ønsker ikke at spamme vores modtagere, men blot informere med nyheder fra Bølgen, samt orientere om de arrangementer der afholdes. Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bølgen, giver du os samtykke til at sende dig nyheder, tilbud, information og invitationer til arrangementer mv.

Du kan i vores persondatapolitik læse mere om hvordan vi behandler dine personoplysninger, samt hvilke rettigheder du har.

Vi respekterer dit valg og ønsker. Hvis du ønsker at afmelde nyhedsbrevet, finder du nemt en afmeldingsmulighed i bunden af hver e-mail. Vi vil savne dig, men vi ønsker, at din oplevelse med os er lige så fleksibel, som det passer dig.

Tilmeld dig Kulturhuset Bølgens Nyhedsbrev i dag og vær en del af vores kulturelle fællesskab! Få nemt og bekvemt adgang til b.la. nyheder, informationer og invitationer til arrangementer.

Sammen dykker vi ned i en verden af kultur og oplevelser.