SIDSTE NAT MED KLIKEN – I BERLIN.
5. – 9. juni 2023.

Vi har siden 1997 til i dag foretaget et hav af rejser med 3500-4000 personer til en lang række lande i Europa. – det er vi lidt stolte af. Vi har været skyld i rigtig mange nye venskaber, kærestedannelser, ja endda bryllup.

P.g.a. beskæringer i vores budget, kommer vi desværre ikke til at gøre dette fremover.

Som sagt – her kommer sidste nat med kliken – vores sidste udenlands rejse bliver en af vores allermest populære rejser til Europas hovedstad, Berlin, hvor vi bor på dejlige City Hotel Berlin Ost, tæt ved centrum i byen.

I dagene tager vi bl.a. ud til Spreewald ude i sumpene omkring Berlin, hvor vi tilbringer en hel dag hos Sorberne, det slaviske folkefærd der bor herude. Vi bliver staget rundt i paradisets have – nyder naturen og hører om livet herude. Vi ser Beelitzer Heilstätten – det gamle sanatorie, som naturen har overtaget. Stedet er Tysklands mest fotograferede sted -. Måske også fordi der er bygget et 37 meter højt ”fortov” oppe i trætoppene, hvor du så kan gå rundt og kigge ind i det gamle sanatorium. En stor ting er også Teufelsberg, bjerget bygget af murbrokker fra 2. verdenskrig – nu et gigantisk bjerg med en lyttepost fra den kolde krig og op til 1991, hvor muren faldt – her har naturen også fået overtaget, iblandt verdensklasse graffiti – bestemt et must-see. Og så skal vi da op i tv-tårnet og spise mens vi drejer rundt og nyder byen, der jo er på størrelse med Fyn! Pris kun kr. 3.695 i dbb. Værelse for bus og hotel m/morgenmad.

Hør nærmere hos Palle eller Udita på 49283450.