Fredag den 1. december klokken 20:30.
SØNDERGAARD-SØRENSEN KVINTET

De to saxofonspillende kapelmestre Jens Søndergaard og Jens Erik Sørensen har spillet sammen siden 1970erne, først i Leonardo Pedersens Jazzkapel hvor der blev lejlighed til samspil med rigtigt mange amerikanske stjerner bl.a. Richard Boone, Eddie Lockjaw Davis, Harry Sweets Edison og Etta Cameron. Senere har sammenspillet mest været i kvintetform.

Der er således tale om en særdeles sammenspillet gruppe, med et stort repertoire af swingende udadvendt mainstreamjazz (swing, latin, ballader, bebop etc), som har samlet et stort trofast publikum.

Altsaxofonisten Jens Søndergaard har sideløbende med at være jazzmusiker fastholdt sit arbejde som tandlæge. Han har blandt andet spillet med den amerikanske altsaxofonist Lee Konitz og været medlem af Klüvers Big Band og Ib Glindemanns orkester.

Jens-Erik Sørensen har været tilknyttet organisatorisk arbejde som formand for Ny Dansk Jazzmusikerforening og Copenhagen Jazz Festivals bestyrelse og har samtidig haft arbejde som ingeniør. Som tenorsaxofonist spiller han blandt andet i Leonardo Pedersens Jazzkapel, og han har også medvirket i Kongekildens Jazz Orchestra.

Søndergaard/Sørensen Kvintet består udover de to nævnte herrer også af Ole Matthiesen. Han er uddannet både som klassisk pianist og som jazzpianist og har spillet jazz før og efter sin ansættelse i Danmarks Radio som producer af blandt andet hundredevis af livejazz-optagelser, hvoraf mange senere er udgivet af danske og udenlandske pladeselskaber.

Til opbakning er bassisten Ture Kindt Larsen og den sprudlende Dennis Drud på trommer og tilsammen leverer de fem garvede musikere rendyrket og ofte heftigt swingende bebop og swing.Forvent en aften med godt humør og udadvendt swingende jazz- og der er ingen der bliver sure hvis nogen skulle få lyst til at danse.

LINE UP

Jens Søndergaard – altsax

Jens-Erik Sørensen – tenorsax

Ole Matthiessen – piano

Ture Kindt Larsen – bas

Dennis Drud – trommer

 

Entré: kr. 150,- for medlemmer, kr. 200,- for ikke-medlemmer.

Entré til koncerten kan kun købes ved indgangen fra en halv time før koncertstart.

Ved spisning i Kulturhuset Bølgen fra klokken 19:00, er det nødvendigt på forhånd at købe spisebilletter.

KØB SPISEBILLET HER

Spisning kl. 19.00 – PRIS kr. 175.-

spise_icon

Oksesteg, stegt som vildt med vildtsauce, waldorf, syltet ribs agurksalat & Pommes Dauphinoise.

Hornbæk Jazzklub støttes af: