Fredag den 3. november klokken 20:30.
OTOOTO

“Vores mission er at afspejle det moderne samfund og sætte en lyd til dets vibrationer. Og gennem denne lyd søger vi at overføre renhed, kærlighed og glæde”

Det danske indiejazzband OTOOTO (japansk for “sound-sound”) blev etableret i slutningen af 2019 af trompetisten og komponisten Jonas Due. Han samlede denne gruppe af nogle af de mest spændende unge stemmer i den danske jazzscene med en vision om at omformulere begrebet “moderne jazzkvintet”.

I maj 2021 udgav OTOOTO deres debutalbum “This Love Is For You”.

Albummet fik hurtigt anerkendelse fra nationale og internationale kritikere, hvilket resulterede i et stort antal shows over hele landet hen over sommeren.

Jonas Due er en dansk trompetist og voksende persona på den pulserende musikscene i Danmark. Inden han blev færdig på det rytmiske musikkonservatorium i København i 2017, havde han allerede turneret i store dele af Europa, USA og Japan. Jonas Due er hovedkomponisten i OTOOTO, og sindet bag deres definerende lyd.

Oilly Wallace – Sax/komposition (f.1996) er trods sin unge alder en stigende stjerne på den europæiske jazzscene. Efter at have udgivet flere indspilninger under sit eget navn og bidraget til adskillige projekter som sidemand, er der ingen tvivl om, at han er en ekstremt alsidig og produktiv kunstner.

Andreas Svendsen – Drums (f.1989) er i øjeblikket en af de mest efterspurgte trommeslagere på den europæiske jazzscene, og turnerer med mange forskellige internationalt anerkendte numre. I 2013 flyttede han til New York City for at studere på den prestigefyldte Manhattan School of Music, hvor han dimitterede som Master of Music i 2016.

Calle Brickman – Keys: (f.1991) er en svensk pianist, mange gange belønnet for sit spil (Erik Moseholm Prisen og 2008 Charlie Normans). Brickman studerede på Rytmisk Musikkonservatorium i København, men søgte videre studier hos store pianister som Mulgrew Miller og Bengt Halberg.

Matthias Petri – Bass (f. 1991) er en velkendt dansk bassist med base i København. I 2014 flyttede Petri til New York City med den hensigt at studere og spille med nogle af verdens største inden for jazz. Han dimitterede fra Manhattan School of Music i 2016 med en mastergrad. Han har netop udgivet sit debutalbum “PRISM” i samarbejde med Eric Reed og Ralph Moore.

LINE UP

Jonas Due – trompet
Oilly Wallace – saxofon
Calle Brickman – keys
Matthias Petri  – bas
Andreas Svendsen – trommer

 

Entré: kr. 100,- for medlemmer, kr. 150,- for ikke-medlemmer.

Entré til koncerten kan kun købes ved indgangen fra en halv time før koncertstart.

Ved spisning i Kulturhuset Bølgen fra klokken 19:00, er det nødvendigt på forhånd at købe spisebilletter.

KØB SPISEBILLET HER

Spisning kl. 19.00 – PRIS kr. 175.-

spise_icon

Smørdampet kulmule med asparges, græskarkerner, brunet smør & hvide kartofler.

Hornbæk Jazzklub støttes af: