Niels Jørgen Steen A-Team
Fredag d. 2. JUNI kl.20.30

Niels Jørgen Steens A-Team med 10 musikere på scenen i Hornbæk Jazzklub vil blive et tilløbsstykke. A-Team hedder sådan, fordi det består af en række af dansk jazz’ fremmeste musikere.

A-Team’s repertoire er et bredt udsnit af jazzen, og orkestret repræsenterer stilarter fra swing over bebop til rhythm’n’ blues. Niels Jørgen Steen bruger sin lune og underspillede humor, når han præsenterer de enkelte numre og musikere – og musikerne udstråler godt humør og stor spilleglæde, de kender hinandens unoder og orkestret fremstår derfor som en homogen og veltrimmet enhed. Glæden på scenen plejer at forplante sig til publikum. The A-Team leverer altid vellykkede koncerter for fulde huse.

The A-Team er et band bestående af musikere fra alle jazzens stilarter. Jesper Thilo og Flemming Madsen har deres rødder i 30’ernes musik, mens Morten Højring og Tomas Franck er hardcore be-boppere med hjertet hos Parker, Rollins og Coltrane. Uffe Markussen eksperimenterer med moderne former. Vincent Nilsson er en af Europas bedste jazzbasunister og en af DR Big Bands profiler.

Mårten Lundgren er en stor svensk trompetist, som har spillet nyere jazz med det velrenommerede svenske Tolvan Big Band, og samtidig har rødderne solidt plantet i den spillestil, der forbindes med Clark Terry og Clifford Brown. Trommeslageren Roger Berg er den stilsikre ankermand, der, stærkt inspireret af Buddy Rich, til daglig spiller i både Monday Night Big Band og Tivolis Big Band.

Vi lover at det bliver en fantastisk sommeraften med stor BIG BAND musik i Hornbæk Jazzklub.

 

Line Up:

Saxer: Jesper Thilo, Jesper Løvdal, Tomas Franck, Flemming Madsen

Trompet: Mårten Lundgren

Basun: Vincent Nilsson

Guitar: Morten Højring

Bas: Ole Skipper Moesgård

Trommer: Roger Berg

Orkesterleder, pianist, komponist og arrangør: Niels Jørgen Steen

 

 

Entré: kr. 150,- for medlemmer, kr. 200,- for ikke-medlemmer.

Entré til koncerten kan kun købes ved indgangen fra en halv time før koncertstart.

Ved spisning i Kulturhuset Bølgen fra klokken 19:00, er det nødvendigt på forhånd at købe spisebilletter.

Køb af spisebilletter kan foretages via www.billetten.dk

eller ved personlig henvendelse i Kulturhuset Bølgen i Ålsgårde.