Fredag den 12. januar klokken 20:30. Spisning kl. 19.00.

Kjeld Lauritsen præsenterer soulsangeren Niels HP i et repertoire der blander blues, jazz og soul i et repertoire der giver mulighed for stærke soli og kreativ jam. To musikere fra allerøverste hylde – Krister Jonsson på guitar og Zoltan Csörsz på trommer fuldender stjerneholdet.

Niels HP bliver ofte nævnt som en af de bedste sangere, vi har herhjemme.

Med en fortid i det legendariske funkband Ridin’ Thumb har han været med til at sætte en høj standard inden for genren. Med dyb inspiration hentet hos bl.a. Ray Charles og Stevie Wonder, har Niels HP med sin rytmiske, legende vokal vundet mange hjerter ved hans koncerter i både ind- og udland. han er desuden kendt for sin medvirken i diverse musikteater opsætninger som Hair, Matador, Den eneste ene m.fl.

Kjeld Lauritsen spiller på det store Hammondorgel med roterende lesliehøjttaler og fodpedaler. Han er kendt for at udnytte instrumentet i legesyge improvisationer. Han udfylder den traditionelle rolle i gospelmusik og orgeljazz, nemlig at erstatte både keyboards og bassist. Kjeld havde i mange år bandet ”The Organizers” sammen med den amerikanske saxofonist Bob Rockwell. Siden da har han udgivet 6 plader i eget navn foruden et par stykker som solist med Big Bands og 2 i samarbejde med den Islandske saxofonist Sigurdur Flosason.

Krister Jonsson guitar og Zoltan Csörsz trommer sikrer det groovy swing og den perfekte backing for de to solister i gruppen.

LINE UP

Kjeld Lauritsen – hammond
Niels HP – vocal, congas
Krister Jonsson – guitar
Zoltan Csörsz, trommer

KØB SPISEBILLET HER

Buffet – Spisning KL. 19.00 – PRIS 200.-

Italiensk Buffet: Salat med gratinerede kammuslinger, ­citronmarineret laks, tomater med bøffel-mozzarella, tortellini al forno, vitello tonnato, carpaccio, parmaskinke med melon, grillede grøntsager, div. italienske oste, tiramisu med mascarponecreme.