Fredag den 8. september klokken 20:30.
LASSE MØRCK KVARTET.

I forbindelse med udgivelsen af Lasse Mørck Kvartet’s nye album: “Imagining Places No One’s Probably Ever Been” i foråret 2023, har vi fået mulighed for at få Lasse med sin kvartet til Hornbæk Jazzklub.

Efter at have boet flere år under mexicanske himmelstrøg, er bassist og komponist Lasse Mørck vendt hjem til de danske breddegrader og har samlet et stjernehold af skandinaviske musikere til sin kvartet.

Den tidligere modtager af bl.a. “Jazznyt Prisen 2017” samt “Årets Unge Jazzkomponist 2018” har skrevet ny fantasifuld musik, der portrætterer sagnomspundne steder som “Eldorado” og “Atlantis” i et transparent akustisk jazzet lydformat med fokus på gode melodier, kreative formstrukturer og minimalistisk sammenspil.

Med sig i bandet har Jonas Due der med sit eminente trompetspil allerede i en ung alder har markeret sig som en af DK’s allerbedste trompetister, det svenske saxofontalent Ludvig Samuelsson der altid er en garant for fantasifulde improvisationer og sidst men ikke mindst den virtuost minimalistiske trommeslager Snorre Kirk. Det er original og personlig jazzmusik spillet af en swingende akkordinstrumentløs kvartet, bestående af trompet, saxofon, kontrabas og trommer.

Lasse Mørck har bl.a. en kandidatgrad fra Rytmisk Musikkonservatorium i Kbh. og har desuden – sin unge alder til trods – haft en stilling som professor ved musikkonservatoriet i Xalapa i Mexico. Han har spillet med så prominente navne som Stephen Riley, Steve Turre, Magnus Hjort, Jan Harbeck, Tobias Wiklund, Cæcilie Norby, Jesper Thilo, Mads Mathias Sidsel Storm og mange, mange flere.

LINE UP

Jonas Due – Trompet
Ludvig Samuelsson – Alt & Baryton Sax
Snorre Kirk – Trommer
Lasse Mørck – Kontrabas

Entré: kr. 100,- for medlemmer, kr. 150,- for ikke-medlemmer.

Entré til koncerten kan kun købes ved indgangen fra en halv time før koncertstart.

Ved spisning i Kulturhuset Bølgen fra klokken 19:00, er det nødvendigt på forhånd at købe spisebilletter.

KØB SPISEBILLET HER

Spisning kl. 19.00 – PRIS kr. 175.-

spise_icon

Perlehøne med skovsvampe, rødløg & æbler, reduktion af høns samt råstegte kartofler.

Hornbæk Jazzklub støttes af: