Torsdag d. 2. november kl.16.00 – 17.30.

Det eneste man kan være sikker på, når Kalles World Tour står for underholdningen er, at man ikke kan være sikker på noget som helst. Kalle Mathiesen uddannet trommeslager ved Rytmisk Musikkonservatorium og har skabt sit one man show ud fra devisen, at ”Der er musik i alt og alt er musik”.

Bevæbnet med loopstation, trommesæt, bas, balloner, pivedyr, ridderhjelm, boremaskine og omtrent alle mulige tænkelige genstande, der kan lave lyd og en god portion selvironi, serverer Kalle Mathiesen musikalsk underholdning i verdensklasse.

Kalle har det som sit mål at optræde i alle lande i verden, og han er godt på vej både som gademusikant og under mere ordnede forhold. Basen er dog i Danmark, og han er efterhånden kendt fra både TV-programmerne Ramasjang, Natholdet, So Ein Ding, My Danish collection og radioprogrammet Weekendsax på Radio 24/7.

Kalle Mathiesen blev desuden skandinavisk mester i loopstation i 2013. En maskine der optager og gengiver lyde, som kan inkorporeres i musikken.

Giv jer selv en anderledes og fantastisk underholdende oplevelse og lad Kalles World Tour stå for underholdningen.

Vi vil sørge for festlig stemning og farverige Cocktails til børn i alle aldre. Derefter vil der være fællesspisning med en gang klassisk “Spaghetti Bolo”.

KØB SPISEBILLET HER

spise_icon

Pris for fællesspisning voksne 50,- Børn 25,-