Fredag den 25. august klokken 20:30.
BLUES OVERDRIVE.

The Blues Overdrive er dansk roots og blues i international klasse. Igennem de sidste mange år har de høstet stor international anerkendelse i form af det utal af koncerter, airplay og de TVoptrædener de har givet i det meste af Europa og resten af verden. To gange har de modtaget ‘Album of the Year’ ved European Blues Awards og dertil kommer adskillige andre priser og nomineringer i ind- og udland.

Bandet spiller musik der får fortid til at lyde af fremtid. Der blandes stilsikkert elementer fra klassisk Chicago blues til tranceagtige og hypnotiserende delta grooves på en ny måde, uden at komme for langt væk fra kilden.

Bandmedlemmerne har arbejdet med internationale sværvægtere som Paul McCartney (ja, du læste rigtigt!), Manfred Mann, Duke Robillard (Tom Waits, Bob Dylan, Fabulous Thunderbirds m.fl.), Noel Redding (Jimi Hendrix), Lazy Lester, James Harman, Povl Dissing, Kira Skov og har turneret med den britiske blueslegende Ian Siegal.

Med et alsidigt repertoire, et nærmest telepatisk sammenspil og et sceneshow med masser af humor og publikumskontakt er der noget for enhver musikelsker. Kort sagt er det en af de koncerter man ikke må gå glip af!

 

LINE UP

Martin Olsen – vokal/guitar
Andreas Andersen – single guitar
Brother Thomas Birck – bas
Louisian Boltner – trommer

Entré: kr. 150,- for medlemmer, kr. 200,- for ikke-medlemmer.

Entré til koncerten kan kun købes ved indgangen fra en halv time før koncertstart.

Ved spisning i Kulturhuset Bølgen fra klokken 19:00, er det nødvendigt på forhånd at købe spisebilletter.

KØB SPISEBILLET HER

Spisning kl. 19.00 – PRIS kr. 175.-

spise_icon

Helstegt kalvefilet med hårdtristet petit kartofler vendt i urter, kraftig kalvesky & stegte rodfrugter i olivenolie & krydderurter.

Hornbæk Jazzklub støttes af: