Fredag den 5. april klokken 20:30. Spisning kl. 19.00.

Bjarke Falgren beskrives som en spillemand, og den prisvindende og 4-dobbelte Grammyvinder byder med sin 300 år gamle violin på en musikalsk rejse med personlige, passionerede fortællinger, tilsat alle de store følelser, musikken kan byde på, og han kan nærmest få sin violin til at tale.

Svend Asmussen så ham som sin naturlige aftager, og derfor modtog Bjarke Falgren som den første “The Ellen & Svend Asmussen Prize 2017”.

Gennem årene har Bjarke arbejdet sammen med et hav af store navne som Cliff

Richard, Billy Cross, Outlandish, Fallulah, Chief 1, Smokie, Jens Lysdal, Brødrene Olsen, Svend Skipper, Sanne Salomonsen, Rugsted og Kreutzfeldt, Marie Carmen Koppel, Poul Krebs og mange, mange andre.

Sideløbende har han skrevet og produceret musik til alt fra ballet og teater til film og tv – dokumentaren “Cool Cats” om Dexter Gordon og Ben Webster, Badehotellet og den populære serie om Carmen Curlers fra Kalundborg.

Repertoiret byder på en rejse rundt i hele følelsesregistret med Bjarkes originale kompositioner og “the American Songbook”. Fra det lyriske og melodiøse til det virtuose, legende og rå-swingende. Musikken tager udgangspunkt i jazz og er krydret med elementer fra en verden af stilarter, herunder bl.a. folkemusikken, brasilianske rytmer og den klassiske musik. Publikum kan se frem til en passioneret, bevægende, nærværende og swingende koncertoplevelse fra øverste hylde.

Med sig, har han garvede stjernemusikere som Janus Templeton på trommer, Morten Lundsby på bas og Heine Hansen på piano.

LINE UP

Bjarke Falgren, violin
Janus Templeton, trommer
Morten Lundsby, bas
Heine Hansen, piano

KØB SPISEBILLET HER

Sidste frist for bestilling af mad er tirsdag den 2. april klokken 24:00.

Buffet – Spisning KL. 19.00 – PRIS 195.-

Oksemørbrad. Baconsvøbt svinefilet. Farseret kalkunbryst med soltørrede tomater og salattern. Flødekartofler anrettet i fad med timian.  Luksus kartoffelsalat med friske grøntsager. Tomatsalat med friske løg og salattern i dressing. Årstidens mixed salat. Broccolisalat med solsikkekerner og bacon.