Ny maleriudstilling på Bølgen af Aniki Wesnæs Jørgensen

Aniki holder fernisering fredag d. 15. september kl. 16.00 – 18.00 men du kan se hendes malerier allerede nu og frem til 31. oktober.

Om sine malerier siger Aniki:

Mødet mellem det abstrakte rum og naturen.

Gennem en syntese  med udveksling af følelser, former og farver, foregår en igangværende proces, hvor maleriet og penselstrøg prøver kræfter med hinanden.

En dialog mellem det bevidste og det ubevidste. Gennem kendte former og udtryk, i forsøg på, at løsrive sig fra arketyper og lade sindet frit, hvor der opstår et abstrakt univers, som bringer nye vinkler på motivet.

Gennem utallige lag maling dannes linjer og dybde. Dette er med til, at give malerierne deres egen personlighed, et unikt glimt af en tanke, nedfældet på et lærred, et personligt og sjældent værk er skabt.

Jeg håber at malerierne er med til, at give beskueren, en fornyet glæde og følelsen af samhørighed. Et frirum fra omgivelsernes daglige pres og forventninger til en.

En lille oase altid klar til at give frihed og et pusterum til beskueren.

Som lokal kunstner har jeg altid fundet inspiration i vores smukke enestående natur og historiske lokal område omkring Hellebæk, hvor jeg bor og har haft atelier gennem årtier.

Siden jeg var barn har rejser til eksotiske rejsemål også været en naturlig inspirationskilde.

Malerierne er malet med olie på lærred, og er du nysgerrig så kom og besøg mit atelier på Hellebæk Klædefabrik.