Fredag den 2. februar klokken 20:30. Spisning kl. 19.00.
”DET DEKADENTE BERLIN”

Denne aften tager Alice Carreri os sammen med Jacob Fischer (guitar), Andreas Møllerhøj (bas), Peter Jensen (trombone) og Espen Laub von Lillienskjold (trommer) tilbage til 1920ernes Berliner salon med sange som “Bei mir Bist du Schön”, “Lili Marlene” og “Puttin on the Ritz” samt en række franske og amerikanske komponisters melodier der blev meget populære i denne Berliner-epoke.

Alice Carreri er sangerinde og sangskriver med rødder i amerikansk jazz og pop. Hendes stemme vækker mindelser om forbilleder som Ella Fitzgerald og Nancy Wilson, men hun har desuden en forkærlighed for europæiske sangerinder fra 60’erne.

Jacob Fischer har I efterhånden mange år været en af de mest efterspurgte musikere i Danmark, både i kraft af sit alsidige spil, og sin evne til både at kunne spille opfindsomme gnistrende soloer, og være en lydhør akkompagnatør.
Han har medvirket på over 200 CD’er hvoraf flere er blevet valgt som årets jazzplade.
Jacob Fischer var fra 1992 fast medlem af Svend Asmussens kvartet, og han har ifølge anmelderne været stærkt medvirkende til at Asmussen i sin karrieres efterår, nåede nye kunstneriske højder.

Desværre må vi undvære roulettebordene, chansonnier’en der præsenterer sangene samt burlesque-danserinderne, ligesom aftenen ikke kommer til at vare til ud på de små timer om morgenen, men vi kan til gengæld give jer alle en stor oplevelsesrig aften.

LINE UP

Alice Carreri – vocal
Jacob Fischer – guitar
Espen Laub von Lillienskjold – trommer
Andreas Møllerhøj – bas
Peter Jensen – trombone

KØB SPISEBILLET HER

Sidste frist for bestilling af mad er onsdag den 31. januar 2024.

Buffet – Spisning KL. 19.00 – PRIS 195.-

Tunmousse m/tilbehør og lunt brød. Svinekam stegt som vildt m/flødebagte kartofler og parmesan – mixed salat m/pasta samt brun flødesauce. Jordbærtriffli m/vanillesauce, knas og flødeskum.