ARRANGEMENTER SOM ER AFHOLDT
billetten_120

Fredag d. 30. august kl. 19.00: Vin og ost. I samarbejde med Majgaards og A VINSTOUW

Ost og Vin er perfekte makkere.

Det fordyber vi os i ved denne smagning, hvor pragtfulde oste vil gå op i en højere enhed med skønne vine. Det er en fest for alle sanser.

For de fleste er ost og rødvin en selvfølge, men det er en spændende øvelse at smage sig frem til andre kombinationer. Hvidvine ses i stigende grad som partner til fx faste oste som Emmental, Gruyère og Comté. Også Brie kan med fordel nydes til en fyldig Chardonnay. De fleste har også hørt om Stilton og portvin eller Roquefort og Sauternes. Friske unge oste passer som regel fint sammen med yngre vine, som endnu ikke har udviklet dybde og finesse. Ældre, modne oste med stort smags-register passer bedre til vine, der også har udviklet sig med dybde og kompleksitet.

Til arrangementet introduceres et antal forskellige oste der matches med vine, som passer til dem. Dertil serveres forskellige typer special-brød, som er egnet til de forskellige oste. Majgaards – Ost og Delikatesser fra Ålsgårde står for arrangementet i samarbejde med A VINSTOUW.

Menuen består af 6 vine og 9 forskellige oste i et mix af forskellige europæiske specialoste fra både ko, ged og får. Vinene vil være udvalgt så de passer til menuen og vil omfatte en mousserende, to hvide, to røde og en sød vin.

Denne aften for kun 345,- per person. Dette inkluderer rigelige mængder af vin og ost. Som afslutning på aftenen vil der være mulighed for at købe produkterne til fordelagtige priser.

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment