ARRANGEMENTER SOM ER AFHOLDT

Onsdag d. 2. oktober kl. 19.15 – Fællesspisning kl. 18.15: TID – Hvordan bruger vi den godt?

Gratis adgang – spiser du med koster det 60 kr. – kylling/karry asian style med ris

Tilmelding til spisning på 49283450 eller ucb62@helsingor.dk

———-
Tværpolitisk Samtaleforum inviterer endnu en gang til et møde hvor alle er velkomne til at deltage i dagens debat, der som altid tager afsæt i dyrkelsen af den gode samtale.
Vi forsætter succesen og ligger samtalerummet i forlængelse af Bølgens fællesspisning. Det er således muligt at møde op og nyde god mad i godt selskab for derefter at deltage i Tværpolitisk Samtaleforums 5. debat.

Vi starter kl. 19.15 og lukker debatten kl. 20.15. Det er en frit om man ønsker at deltage i fællesspisningen eller blot møde op til selve debatten.

Dagens debat fokuserer på tid og hvordan vi bruger den godt, denne gang med et introducerende oplæg af Kirsten Winther omhandlende overvejelser om, hvad vi bruger vores tid til.

Tværpolitisk Samtaleforum har til dato haft 4 gode møder i Toldkammeret og prøver nu, i dette halvår, at invitere til den gode samtale ude omkring i kommunen.
Til og med d. 15 Januar er der således planlagt følgende 3 møder:

2. oktober på Kulturhuset Bølgen. Emne: Hvad bruger vi vores tid til – og hvordan bruger vi den godt? Oplæg af Kirsten  Winther

6. november på Kulturhus Syd. Emne: Den gode alderdom
Oplæg af Anje Holmstad

15. Januar i Toldkammeret. Emne: Frivillighed som udfordring for arbejdsmarkedets normale funktion.

Vh. Tværpolitisk Samtaleforum.
Kirsten Winther, Johannes Hecht-Nielsen, Mikael Fock, Thomas Horn, Henrik Malmgreen og Kasper F. Knudsen og Christina Papsø Weber.

 

 

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment