billetten_120

Fredag den 5. juni 2020 klokken 20:30

The KutiMangoes blev dannet i 2012 af Gustav Rasmussen og Michael Blicher. Med en sound, der trækker på både Fela Kuti og Charles Mingus, var deres mål, at de ikke kom til at lyde som afrikanske musikere (hvordan kunne de også det?) men at blande kulturerne og skabe en ny, global lyd.

The KutiMangos har i september 2019 udgivet deres tredje plade ”Afrotropism”, som musikkritikerne har modtaget godt og rost at bandet ikke har benyttet gæstemusikere på albummet, hvilket kræver mod når man spiller netop den slags musik. ”Det er ikke bare modigt, men også befriende at høre bandet ‘på egne ben”.

Tropisme er betegnelsen for, hvordan planter tilegner sig miljøet. Afrotropisme er derfor en god måde, at betegne The KutiMangoes’ musik på pladen: som musik, der er tiltrukket af afrikanske musiktraditioner, men samtidig dyrker deres egen musik, og dermed skaber deres eget udtryk via musikken.

The KutiMangoes live er en festlig, livsbekræftende, grænsenedbrydende oplevelse der sender folk på dansegulvet og hjem med en følelse af at have være vidne til noget nyt, skabende på tværs af genrer. Oplevelsen af et fælles musikalsk sprog.

Line Up:

MICHAEL BLICHER (s,fl),
GUSTAV RASMUSSEN (trb,g),
ASKE DRASBÆK (s),
JOHANNES BUHL ANDRESEN (b),
CASPER MIKKELSEN/EDDI JARL (d),
MAGNUS JOCHUMSEN (perc)

Spisning kl. 19:00 – pris kr. 165,-

MENU:
Forret: Afrikansk krydret CousCoussalat
Hovedret: Afrikansk gryderet med oksekød, banan, kokos og ris

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment