Fredag den 04. november 2022 klokken 20:30.
SOPHISTICATED LADIES.

En koncert med Sophisticated Ladies & Christina Dahl er en særlig oplevelse.

Alvor, humor, engagement og musikalsk overskud er centrale elementer i en musikalsk rejse, der bringer både smil og tårer frem.

Sophisticated Ladies er mere end blot et band – det er et livslangt venskab, en livslang rejse gennem musikkens vidunderlige og udfordrende landskab.

Det musikalske materiale – det være sig Ellington, Abdullah Ibrahim, spirituals, danske sange eller egne kompositioner, bliver behandlet både kraftfuldt og nænsomt i lydhørhed overfor nuet.

En koncert med “Sophisticated Ladies & Christina Dahl” indeholder en god cocktail af musik både fra CD’erne “In Spirit” og “The Sophisticated Ladies play Ellington” samt numre fra Sophisticated Ladies´ mangeårige skatkiste af jazzstandards og originalkompositioner.

”Copenhagen Jazz House”: Det var en uophørlig udsøgt fornøjelse at opleve pianisten Marie Louise Schmidt, bassisten Helle Marstrand og trommeslageren Benita Haastrup, som siden 1987 har arbejdet under fællesbetegnelsen Sophisticated Ladies, og som i den mellemliggende tid har taget turen op i jazzens superliga.

”Metropolen” i Hjørring: De ér i denne herlige modne alder, hvor der er ro og livsglæde i alle toner, som spilles helt derud, hvor selv en ikke-jazzfantast må bøje sig og klaske hænderne sammen af glæde og i dyb beundring efter hvert soloindslag i de flotte arrangementer – og når tonen dør helt ud.

KØB SPISEBILLET HER

Buffet – Spisning KL. 19.00 – PRIS 169.-

Hovedret: Kyllingebryst svøbt i bacon med pistaciekerner, knuste kartofler og salat
Dessert: Gammeldags æblekage