ARRANGEMENTER SOM ER AFHOLDTHORNBÆK JAZZKLUB
billetten_120

Fredag den 6. september 2019 klokken 20:30:

Trommeslageren Snorre Kirk har i de seneste mange år været en fast gæst på de internationale jazzklubber og festivaler, hvor han har gjort sig bemærket som sideman med nogle af de mest prominente jazzartister fra Skandinavien.

I 2017 udkom Snorre Kirks tredje album, Drummer & Composer, der med skræddersyet musik skrevet for et udvidet septet-format, udgør Snorre Kirks mest ambitiøse projekt til dags dato.

Den amerikanske tenorsaxofonist Stephen Riley, har sin unge alder til trods allerede gjort sig tydeligt bemærket på den internationale jazzscene, efter at han som kun 17-årig kom med i både Harry Connick og Ray Charles’ orkestre, og efterfølgende har turneret og indspillet med nogle af jazzens allerstørste stjerner som Wynton Marsalis, Norah Jones og Marcus Roberts. Med en sublim, silkeblød lyd og et usædvanlig musikalsk overskud, der er helt fritaget for clichéer, er Riley af et utal anmeldere, musikere og jazzconnoisseurer blevet spået til at blive en af tenorsaxofonens helt store stilskabere i de kommende år.

Line Up:
Snorre Kirk (d)
Lasse Mørck (b)
Magnus Hjorth (p)
Stephen Riley, US (ts)

Spisning kl. 19:00 – pris kr. 165,-
Tapas menu med diverse lækkerier.

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment