ARRANGEMENTER SOM ER AFHOLDT

Onsdag 10. oktober spisning kl. 18.30 – forestilling kl. 20.00: Middagsteater

SLAPSTICK & SLAUGHTER
– af Desperate Men (UK)

Monty Python møder de to gamle, sure mænd fra The Muppet Show. Bevæbnet med deres kroppe, stemmer, en surrealistisk værktøjskasse fyldt med DADAisme og store mængder sort humor, kaster to mænd sig hensynsløst ud i at udstille det absurde ved krig – på kun 45 minutter.

Kaos, ødelæggelser, den gamle verdensorden og hyklerier granskes og konfronteres med lige så absurde moderne konflikter i en serie anarkistiske scener. Helt i Marcel Duchamps ånd haster de gennem det 20. århundredes kalender med latterlige lyd-digte og hyperbolsk råben, eller simpelthen en opremsning af hvert årstal siden 1916, mens udtale og betoning konstant må ændres for at afspejle tidernes skiftende stemning.

Slapstick & Slaughter maler store ideer på et lille lærred, er hysterisk morsom og spilles på et letforståeligt engelsk, kombineret med Desperate Men’s eget absurde og dadaistiske volapyk-ordforråd.

Desperate Men er et af Englands mest erfarne, kunstnerdrevne kompagnier, når det kommer til kunst i det offentlige rum. I 37 år har de skabt originalt, udfordrende – men hjertevarmt – gadeteater. Gruppen kombinerer samtidsemner med en provokerende, lidenskabelig og gemytlig stil.

NB: Det er ikke muligt at købe billet til denne forestilling uden spisning.

Forret: Mulligatawnysoup
Hovedret: Oksekød i portersovs med rodfrugtemos, salat og brød.

Pris inkl. spisning er: 175 kr.
Årskort kunder 145 kr. (prisen for spisning.)

Aldersgruppe: fra 15 år
Varighed: 45 min.

I samarbejde med Helsingør Teater

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment