SIX CITY STOMPERS

 – fredag den 26. november 2021 klokken 20:30 –

Six City Stompers er blevet kaldt ”Det mest fremadstormende jazzband i Danmark.” og består af unge talentfulde og anerkendte musikere som sætter et fantastisk højt musikalsk niveau og bidrager med et frisk pust til den traditionelle Jazzscene.

Bandet spiller overvejende vokaljazz, med den unge talentfulde crooner og saxofonist Mads Mathias i front, men også smukke instrumentale arrangementer. En del af musikken består af gyldne evergreens fra den amerikanske sangskat og gruppens repertoire indeholder også egne numre.
Deres glød og glæde kan tydeligt høres, og Six City Stompers er med deres alder og entusiasme med til at give scenen et frisk pust og tiltrække et bredere og yngre publikum.

I sommeren 2006 vandt Six City Stompers publikums første pris i “The European Championship of Traditional Jazz” i Paris, med mere end dobbelt så mange stemmer end alle andre deltagende orkestre tilsammen.
Orkesterets medlemmer vandt ved samme lejlighed også flere solistpriser.

Six City Stompers blev dannet i 2004, og har siden mest turneret i Skandinavien, men også i andre dele af Europa. De har spillet på de fleste danske jazzfestivaler, i store VEGA i København og været på landsdækkende tv i både Danmark (DR1) og Norge (NR1).
Six City Stompers har også sat en ære i at deltage ved flere velgørenhedskoncerter til støtte for det trængte musik- og kunstnermiljø i New Orleans, efter orkanen Katrina.

Det populære band har de sidste år spillet udsolgte koncerter som husband på Copenhagen Jazzhouse med prominente gæster og har udgivet de anmelderroste albums ”Work Around the Rules” (2008), ”Miss Floridor” (2011), børnepladen ”Dig og mig og vi to” (2012) og senest ”The Formula (2013). Derudover blev bandet i 2013 kåret som årets børnejazznavn og vandt en Danish Music Award ved DMA Jazz.

Line Up:

Mads Matthias (s, voc)
Peter Marott (ts)
Peter Rosendal (p, flugabone)
Regin Fuhlendorf (banjo)
Kasper Tagel (b)
Morten Ærø (d

Vigtig information

N.B.
Bemærk at du køber særskilt spisebillet til 165,- kr. (dækker kun maden).
Entre til musikken betales i døren og koster 100,- kr. for medlemmer af Jazzklubben og 150 kr. for ikke medlemmer. Så din total pris for mad og musik er enten 265,- kr. eller 315,- kr.

Billetinfo og spisning:

Til alle koncerter kan billet til koncerten kun købes i døren:
– Billetpris kr. 100,- for medlemmer af Jazzklubben
– Billetpris kr. 150,- for ikke-medlemmer og unge under 25 år får entré til ½ pris.
– Du kan blive medlem af Jazzklubben for kr. 150,- for kalenderåret.
– Spisebillet til alle koncerter koster kr. 165,- og skal købes på www.billetten.dk.
– Spisning starter kl. 19.00 og er altid buffet.
– Hvis du kun vil komme til koncerterne, starter koncerten kl. 20:30 og billet kan købes fra kl. 20:00.
– Har du spørgsmål kan du ringe på 4928 3450.
– Vi glæder os til at se dig.

Spisning kl. 19:00 – pris kr. 165,-

MENU:
Flæskesteg med rødkål og brune og hvide kartofler
Risalamande

Klik og køb spisebillet: