Scott Hamilton Quartet.
Fredag d. 1. april kl. 20:30.

Den amerikanske verdensberømte tenorsaxofonist Scott Hamilton, står på scenen sammen med en stærk skandinavisk trio der består af den svenske pianist Jan Lundgren, bassisten Hans Backenroth, der er en af Sveriges mest efterspurgte bassister, samt den danske trommeslager Kristian Leth.

Scott Hamilton er i dag en af jazzens mest populære musikere. Hans fantastiske tone og smukke spil sammenlignes ofte med store ikoner som Stan Getz og Ben Webster.

Som ganske ung spillede Scott Hamilton sammen med Roy Eldridge og senere kom han til at spille med Benny Goodman – et samarbejde der varede indtil begyndelsen af ​​1980’erne

Hamilton udgav sin første plade i 1977 og har siden medvirket på mere end 500 udgivelser. I de senere år har Hamilton haft et samarbejde med det danskejede pladeselskab STUNT, der har udgivet tre Cd’er/Lp’er med Hamilton.

På imponerende vis har Scott Hamilton fyldt jazzklubberne verden over, på sin konstante rejse i jazzens tjeneste. Når Hamilton ikke står i front for egne grupper opleves han ofte i samarbejdet med Tony Bennett, som har Hamilton som sin fortrukne saxofonist.

Det er verdensklasse jazz. Glæd dig til en aften med swingmusik i topklasse.

I øvrigt vil samme dag fejre Hornbæk Jazzklub’s 21 års fødselsdag. Da vi blev 20 år, var Danmark lukket ned pga. corona, men nu må vi tage revanche, og mon ikke der bliver en lille overraskelse til vores gæster.

Line Up:

Scott Hamilton, US (s) · Hans Backenroth, S (b) · Jan Lundgren, S (p) · Kristian Leth, DK (d)

Entré: Kr. 150,- medlemmer / Kr. 200,- ikke medlemmer

KØB SPISEBILLET HER

Buffet – Spisning KL. 19.00 – PRIS 169.-

Hovedret: Meatloaf med stegte kartofler og coleslaw

Dessert: Is i chokoladeskål med friske bær