ARRANGEMENTER SOM ER AFHOLDT
billetten_120

NIBELUNGENS RING – Onsdag d. 11. september kl. 19.30:

Oplev en pompøs opera i al sin pragt og vælde, når André Andersen spiller sig igennem operaen med store armbevægelser, humor, energi og glimt i øjet.

Operaen opføres som en storladen fortælling og André spiller alle roller, karikerer helte, skurke, handling og libretto på en sådan måde at nye operagængere får et humorstisk kendskab til handlingen, og de erfarne kan grine anderkendende af små detaljer. Selvfølgelig hører vi også brudstykker af værket undervejs.

Alberik Sortalf har stjålet Nibelungens ring og Valhal er på den anden ende. Et drama udspiller sig i den store jagt på den ring der kan føre til gudernes fald. En helt ved navn Siegfried, en forelsket valkyrie, to dumme kæmper, Odin, kaldet Wotan, og tre havfruer i rhinens vand, alle gør deres for at det hele skal ende lykkeligt. Men vil det lykkedes for dem? Wagners opera, Nibelungens ring, består i virkeligheden af fire operaer,

16 timers opera, men André Andersen vil svede sig igennem det hele på 60 minutter, uden at glemme nogen af heltene, guderne, skurkene, intrigerne,  eller de mange dødsfald som en opera om guder, helte og drager selvfølgelig indeholder. Det bliver ikke kedeligt når André Andersen dribler sig igennem den voluminøse opera, og mon ikke vi hører brudstykker af musikken undervejs?

Hvem ved når den erfarne historiefortæller kaster sig over en operafortælling…

Velkommen i operaen!

Hver forestilling koster 60 kr. inklusiv billetgebyr og kan købes på billetten.dk eller i døren.

Varighed 60 min.

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment