billetten_120
helsingor_teater_logo

Onsdag d. 11. marts. Kl. 19.30:  DON GIOVANNI, 

Oplev en pompøs opera i al sin pragt og vælde, når André Andersen spiller sig igennem operaen med store armbevægelser, humor, energi og glimt i øjet.

Operaen opføres som en storladen fortælling, hvor André spiller alle roller: karikerede helte, skurke, handling og libretto.

Nye operagængere får et humoristisk kendskab til handlingen, og de erfarne kan grine anderkendende af små detaljer.

Hører vi brudstykker af værket undervejs?

Måske… Det kan man aldrig vide i André Andersens operafortællinger. Her er det kun ganske vidst at man går hjem med et smil på læben.

 

DON GIOVANNI

Mozarts møre opera, bliver den kaldt for, men ikke desto mindre er det også en saftig sag!

Don Giovanni (Don Juan) er en travl kvindebedårer, der altid er på jagt efter det næste trofæ. Med sin tjener, Leporello, kaster han sig ud i det ene scorings-eventyr efter det andet, indtil han står foran den ultimative udfordringer. Kan han forføre en brud?

Vi følger Don Giovanni i hans sidste skæbnevangre dage, alt sammen i André Andersens humoristiske og karikerede version.

Han spiller sig igennem alle rollerne som Don Giovanni, Leporello, Bruden, Brudepigen der også er med på Don Giovannis liste, den hævngerrige Elvira og ikke mindst kommandantens statue, der viser sig at være djævelen selv. Fuld fart på løjerne, som er lærerige for nogle og velkendte for andre.

Det bliver ikke kedeligt når André Andersen dribler sig igennem den voluminøse opera, og mon ikke vi hører brudstykker af musikken undervejs? Hvem ved når den erfarne historiefortæller kaster sig over en operafortælling…

Velkommen i operaen!

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment