Fredag d. 7. oktober kl.20.30.
NICLAS KNUDSEN TRIO

Guitarist og komponist Niclas Knudsen er et velkendt ansigt på den danske musikscene og har blandt andet spillet med folk som Ray Anderson, Billy Preston og Tom Jones. Ibrahim Electric, som han leverer størstedelen af det kompositoriske materiale til, har han turneret intensivt med i ind og udland igennem de sidste 12 år.

Niclas seneste CD projekt ”Niclas Knudsen – Guitar Inferno” modtog i december 2016 en DMA for ”Årets bedste World Track” med nummeret ”Niafunke”.

Matthias Flemming Petri er en af de mest efterspurgte danske jazz-bassister i Danmark lige nu.

Siden Matthias fik sin debut på den danske jazz-scene i 2010, har han arbejdet sammen med en masse hædrede, kendte og velintegrerede musikere og orkestre.

Da Matthias var færdig på rytmisk musikkonservatorium I København I 2013, flyttede han til New York, hvor han færdiggjorde sin kandidatgrad I jazz performance på Manhattan School of Music I år 2016.

Matthias Petri startede ud som klassisk bassist da han var 13 år og har vundet priser for både sit klassiske spil såvel som sit rytmiske spil.

Espen Laub von Lillienskjold har altid været omgivet af jazz, og der har altid været musik i barndomshjemmet. Som 18-årig blev han optaget på Det Jyske Musikkonservatoriums rytmiske afdeling. Espen siger: ”Der var ikke noget valg for mig. Der var ikke noget andet end musikken, jeg kunne blive. Sådan var det bare”.

Han kom hurtigt til at spille sammen med Klüvers Big band og listen over de fremtrædende musikere, Espen Laub har spillet sammen med er alenlang. Efter den fem-årige diplomuddannelse, tog Espen Laub i 2008 den to-årige overbygning på solistniveau – så hænderne kører stadig rigtig godt. Han har allerede givet koncerter over store dele af verden.

Undervejs dukker reminiscenser af gamle folkeviser, hymner og ballader op og leder musikken hen til noget man kunne kalde den nordiske blues. Historier om fortidens trængsler, længsler og glæder blander sig med jazzens frie toner og en på en gang ny og meget gammel musik søger ud i rummet.

 

LINE UP

Niclas Knudsen (g)
Espen Laub von Lillienskjold (d)
Matthias Petri (b)

KØB SPISEBILLET HER

Buffet – Spisning KL. 19.00 – PRIS 169.-

Hovedret: Moussaka med græsk salat og brød
Dessert: Blåbærtrifli