Torsdag d. 10. november kl. 18.30.

Mortens aften i samarbejde med Helsingør Teater.

Martin af Tours var medlem af den romerske hær i år 300 tallet e.k. og han fik hurtigt et ry, som fantastisk hjælpsom soldat. Han hjalp bl.a. en tigger ved byporten – han delte sin mad samt ½ delen af sin kappe med tiggeren. Den følgende nat drømte han at tiggeren var Jesus og lod sig kort tid derefter døbe og Martin (på dansk Morten) forlod hæren, for at leve i et kloster.

På et tidspunkt var han så populær, at befolkningen ønskede ham som Biskop, hvilket han ikke var interesseret i og derfor gemte sig i en gåsesti. Gæssene syntes ikke det var i orden og skræppede op – han blev afsløret og tvunget til embedet som Biskop. Som straf vedtog han at alle skulle spise gås på Mortens aften. Gåsesteg er en dyr spise, så derfor blev den ganske langsom transformeret til den billigere andesteg. Derfor……………

Vi serverer selvfølgelig sprød andesteg m/kogte kartofler, sukkerbrunede kartofler, rødkål, waldorff salat og en sovs der næsten kan synge!! Herefter følger en blåbær cheesecake.

DET FORSØMTE FORÅR
Anders Ahnfelt-Rønne.

Rektor og lærere ved Metropolitanskolen i København er i centrum i denne humoristiske soloforestilling – den skøre matematiklærer Duemose, som er så rasende at han flår kontakterne ud af væggen, fransklæreren Oremark der afhører sine elever på udspekuleret måde – og lektor Blomme, den underspillede dæmon, der til slut bliver slået ihjel af én af gymnasieeleverne.

Forestillingen bæres frem af Scherfigs satire og hans skarpe kritik af de voksnes magtmisbrug. Det er en hyldest til

PRIS: 225 KR.

Spisning kl. 18.30 – Forestilling kl. 20.00

ÅRSKORTPRIS: 145 KR.
Prisen er inkl. middag / drikkevarer tilkøbes.

Forestillingens varighed: 1 time og 45 min. inkl. pause

Alder: Fra 16 år