ARRANGEMENTER SOM ER AFHOLDT

FREDAG DEN 5. JANUAR KL. 20.30.
– SPISNING KL. 19.00.

MATHIAS HEISE FIVE.

Fredag den 5. januar klokken 20:30 byder Hornbæk Jazzklub velkommen til MATHIAS HEISE FIVE i Kulturhuset BØLGEN i Ålsgårde.

24-årige Mathias Heise er én af få mundharpespillere i Danmark og et usædvanligt musikalsk talent. Han er en af dansk jazz’ nye, store stjerner, der udover at være en virtuos på sit instru­ment, også er en eminent dygtig komponist.

Mathias har siden 2012 spillet med sit fusionsband Mathias Heise Quadrillion, men har for nyligt desuden etableret kvintetten Mathias Heise FIVE, som spiller en spændende blanding af standards og hans egne jazzkompositioner.

Omdrejningspunktet i Mathias Heise FIVEs repertoire er kombinationen af saxofon og mundharpe, der iflg. Mathias er en overset klangverden. Han har samlet et sandt dreamteam af ekvilibristiske jazzmusikere, der alle har en unik personlighed og sound på deres instrument.

Den ultradynamiske og tæt samspillede (akustiske) gruppe leverer noget af det mest medrivende jazz, der findes i dag. Det er originalt, det er melodisk, og det swinger bagdelen ud af bukserne!

I 2015 blev Mathias kåret som Årets Nye Jazzstjerne i Danmark, og i 2016 modtog han Kronprinsparrets Stjernedryspris – en pris, der gives til yngre danske kunstnere med et helt særligt talent. I 2017 modtog han den prestigefyldte ‘Ben Webster Prisen’ – i øvrigt som den yngste nogensinde.

Line up:
Mathias Heise (m-org,keys)
Frederick Menzies (s)
Rasmus Ehlers (p)
Anders Fjeldsted (b)
Anders Mogensen (d)

Spisning kl. 19:00 – pris kr. 165,-
Forret:
 Gazpacho med croutoner
Hovedret: Thaikylling med peanutsauce med ris og flutes

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment