Fra onsdag d. 16. december
kan du afhente dine biblioteksreservationer på den røde plads inde ved Hovedbiblioteket. Bemærk du kan ikke aflevere materiale, og du kan ikke komme indenfor. Du kan kun afhente materiale som du har fået bekræftet på mail eller sms.

Idag sender vi de reservationer der står her på  Bølgen ind til Hovedbiblioteket så du har mulighed for at afhente dem der.

Du kan læse mere her

LUKKET

Kulturhuset Bølgen er lukket fra onsdag d. 9. december. Det skyldes selvfølgelig de nye retningslinjer som sigter mod at nedbringe de stigende smittetal.

Fritidsklubben har åbent for deres 4. klasser – men du kan ikke komme og aflevere bøger eller endet der vedrører kultur da vi alle arbejder hjemme.

Så har du en bog der skal hentes eller afleveres så er i morgen, tirsdag d. 8. december sidste chance i år.
Vi har åbent fra 10.00 – 18.00.

Vi savner jer og længes og glæder os til det hele åbner op igen.

Sofie Gottlieb Sekstet

Fredag den 8. januar 2021 klokken 19:30 byder Hornbæk Jazzklub velkommen til koncert med Sofie Gottlieb Sekstet i Kulturhuset Bølgen i Ålsgårde.


Som barn af to jazzmusikere er Sofie Gottlieb født ind i jazzen. ‪Ella Fitzgerald og ‪Louis Armstrong har udgjort soundtrack’et til hendes barndom og har således inspireret hendes kunstneriske udtryk. Sofies indlevelse og nærvær puster nyt liv gamle standarder og med sin varme klang, synger hun sig ind i hjertet på tilhørerne.

Repertoiret tager afsæt i kendte og elskede swing-standarder, men med et par afstikkere til varmere himmelstrøg, brolagte parisiske gader og nyere jazz fra de seneste årtier. Sofie Gottlieb er ikke bleg for at krydse de gængse grænser for hvor genren skifter fra jazz til blues, soul eller pop, altid med en rød tråd, som sikrer at lytteren er tilfredsstillet og underholdt fra første ansats til sidste tone klinger af.

Sofie bakkes op af et stjernehold af musikere.

Line Up:

Sofie Gottlieb: vokal
Martin Schack: orgel
Janus Templeton: trommer
Regin Fuhlendorf: guitar
Mathias Heise: mundharpe
Mads Mathias: saxofon

Entré: kr. 100,- for medlemmer, kr. 150,- for ikke-medlemmer.
Entré til koncerten kan kun købes ved indgangen fra en halv time før koncertstart.

På grund af Covid19-restriktioner, er det i øjeblikket ikke muligt at spise i forbindelse med jazzkoncerterne.

Lars Jansson Trio feat. Sigurdur Flósason

Fredag den 05. februar klokken 19:30 byder Hornbæk Jazzklub velkommen til koncert med Lars Jansson Trio i Kulturhuset Bølgen i Ålsgårde.

Pianist og komponist Lars Jansson er en legende på den europæiske jazzscene. Med sit lyriske og rytmiske spil med klare skandinaviske aftryk har han opbygget en stor og trofast fanskare, og hans mange kompositioner er favoritter blandt det skandinaviske jazzmiljø. Han har optrådt og indspillet med navne som Arild Andersen, Jan Garbarek, Bob Brookmeyer, Thad Jones, Bob Mintzer, Maria Schneider, Randy Brecker, Bob Berg, Mike Stern, Georg Russell, NHØP m.fl., og turnérer hyppigt i Europa, Nordamerika og Japan. Hans egen trio har udgivet et hav af anmelderroste- og prisvindende plader, bl.a en dansk DMA i 2001 for årets plade.

Altsaxofonist og komponist Sigurdur Flosason er en af Islands fremmeste jazzmusikere. Han er 8 gange vinder af Icelandic Music Awards, har 2 nomineringer til Nordic Council Music Awards og 1 Danish Music Awards. Sigurdur har haft projekter med mange af de store navne i skandinavisk jazz (bl.a Jacob Fischer, Lennart Ginman, Peter Rosendal og Nikolaj Hess). Flosason har også været meget aktiv i Danmark på det sidste med hele 5 plader på danske Storyville Records.

“Green Moss Black Sand” er kvartettens hyldest til den smukke natur i de Islandske højlande. Hver sang er inspireret af et særskilt fænomen eller sted på Island (det er en mulighed at have en projektor, som viser billeder af inspirationsstederne på scenen, mens orkesteret spiller; en anden mulighed er at kombinere koncerten med en Islandsk fotoudstilling i foyer / galleri el lign).

Udover musik fra “Green Moss Black Sand” spiller kvartetten et udvalg af Lars Jansson’s kompositioner.

Line Up:
Sigurdur Flosason – alt saxofon
Lars Jansson – klaver
Graig Earle – kontrabas
Paul Svanberg – trommer

Entré: kr. 100,- for medlemmer, kr. 150,- for ikke-medlemmer.
Entré til koncerten kan kun købes ved indgangen fra en halv time før koncertstart.

Covid-19
Koncerten afholdes efter gældende retningslinjer for kulturarrangementer med siddepladser. Kom venligst i god tid og vis hensyn til hinanden.

På grund af Covid19-restriktioner, er det i øjeblikket ikke muligt at spise i forbindelse med jazzkoncerterne.