ARRANGEMENTER SOM ER AFHOLDTHORNBÆK JAZZKLUB
billetten_120

Fredag den 1. november 2019 klokken 20:30: 

Den danske, violinist Line Kruse er uddannet klassisk violinist fra Musikkonservatoriet i København, men fik hurtigt smag for jazzmusikken. For mere end 15 år siden flyttede hun teltpælene til Paris, hvor hun hurtigt integrerede sig grundigt i byens vibrerende internationale og især latinske musikmiljø. Paris er nu hendes base, men kun som base, for hele verden har været hendes scene, blandt andet som medlem af den banebrydende og meget populære tango-gruppe Gotan Project.

Line Kruse går sine egne musikalske veje, hvor hun blander traditionel jazzviolin med latin og det nordiske og sætter det i en moderne sammenhæng med et frisk pust af electronica.

Med sit 4. album, har Line Kruse taget hul på endnu et ambitiøst nyt projekt “Hidden Stone”. Musikken er skrevet til et stort bigband men også for en septet hvor der indgår de samme instrumenter, blot i mindre målestok. Bigbandet ledes af en enkelt violin der spiller de bugtede latinske polyrytmer. “Jeg har altid ønsket at konfrontere violinens stærke og delikate lyd, med de rige lyde fra et stort bigband.

Line Up:
Line Kruse (vin)
Søren Gemmer (p)
Jonas Johansen (d)
Steen Nikolaj Hansen (bsn)
Frederik Menzies (s)
Jesper Riis (tpt)
Jesper Thorn (b)

Spisning kl. 19:00 – pris kr. 165,-

MENU:
Forret: Løgsuppe
Hovedret:
Hvidløgsstukket lam med krydderkartofler og salat

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment