At rejse er at leve....

Bølgen har i snart 25 år faciliteret kulturrejser til det meste af Europa i samarbejde med diverse rejsebureauer der står for den tekniske del – transport og indkvartering samt rejsegarantifonden.

Rejserne er opstået som et ønske fra husets brugere. Det viste sig hurtigt at der især blandt seniorerne var et stort ønske om at rejse i et fællesskab.

Livsomstændigheder og behov ændrer sig gennem hele livet og på vores rejser oplever vi at mennesker knytter nye bånd, at Bølgen går fra at være et hus til at være Palle og Udita, og ikke mindst vi får nye fællesskaber der bærer og løfter os.

Derfor bliver vi ved så længe der er et behov og et personale der ønsker at gøre det. Vi rejser i grupper fra 20 til 45 mennesker og er oftest afsted i 5 dage.

Skal du med ? 

Kulturrejse Krakow

20. april – 24. april 2020: TAG MED BØLGEN TIL KRAKOW Vi flyver til Krakow og bor 4 nætter på 3 stjernet hotel med morgenmad. Vi skal selvfølgelig opleve den klassiske,…

LÆS MERE

Kulturrejse Manchester

Hvordan har England klaret Brexit?? Vi tager derover – Vi tager til Manchester i dagene d. 14. til 18. september. Vi overnatter godt i 4 nætter på Ibis Manchester Princess…

LÆS MERE