ARRANGEMENTER SOM ER AFHOLDT

FREDAG DEN 2. MARTS KL. 20.30.
– SPISNING KL. 19.00.

KEN PEPLOWSKI QUARTET.

Fredag den 2. marts klokken 20:30 byder Hornbæk Jazzklub velkommen til KEN PEPLOWSKI QUARTET i Kulturhuset BØLGEN i Ålsgårde.

“Ken Peplowski er uden tvivl den største nulevende jazzklarinettist”
Russell Davies, BBC2 August 2013

Ken Peplowski, født i 1959 i Cleveland, Ohio, men bor i dag i New York med sin familie og har med dette udgangspunkt hele verden som sin arbejdsplads – det er intet mindre end en verdensstjerne der gæster Hornbæk Jazzklub.

“Når man er vokset op i Cleveland, Ohio og spiller i et polsk polkaband, så lærer man at tænke hurtigt på sine fødder”, siger Ken Peplowski, der spillede sit første professionelle engagement, da han var 10 år og stadig gik i grundskolen i Cleveland.

“Fra den første gang jeg optrådte offentligt, vidste jeg at jeg ønskede at spille livemusik.”

Efter at have tilbragt 1978-1980 på tourné med det legendariske Tommy Dorsey Orchestra ledet af Buddy Morrow, indspillede Peplowski som freelance i New York en række plader og spillede en tid sammen med Benny Goodman Orchestra.

Ken Peplowski er en af de største klarinettister og samtidig en meget talentfuld tenorsaxofonist. Han har medvirket til at holde swingmusikken og dixieland levende. Ken Peplowski har lavet mere end ca. 50 cd’er som solist, og tæt på 400 som ”sideman”.

I Hornbæk Jazzklub består Ken Peplowski Quartet af Ken Peplowski (cl.sax), Søren Kristiansen (p), Hans Backenroth (b) og Kristian Leth (d), og jeg er sikker på at vi kommer til at høre noget godt gedigent jazzhåndværk bestående af smukke ballader, god swingmusik og raffinerede nutidige jazzkompositioner.

Spisning kl. 19:00 – pris kr. 165,-
Hovedret: Barbecuemarineret kylling med små ovnkartofler, coleslaw og himmelsk sovs
Dessert: Bananasplit

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment