JAN HARBECK QUARTET

 – fredag den 3. september 2021 klokken 20:30 – Jan Harbeck er blevet kaldt en af ​​de fineste blandt danske saxofonister. Han hører til gruppen af ​​jazzmusikere, der begrænser sig til den store tradition for swing, mens han stadig bidrager til at forny genren og give den et personligt præg med moderne akustisk jazz med et varmt, nutidigt og personligt udtryk.

Jan Harbeck har udgivet 5 album i eget navn for Stunt Records. I 2008 modtog han en Grammy for pladen ‘In the Still of the Night’ og siden da, har han været en af ​​de bedst sælgende danske instrumental-jazzgrupper. Han har modtaget både Bent Jædig prisen og sammen med pianisten Henrik Gunde, den prestigefyldte Ben Webster pris i 2018, der gav anledning til i 2019 at udgive et albummet ”The Sound The Rhythm” med kompositioner samt stor inspiration fra Ben Webster. Et album fyldt med fin blues og swing.

Jan Harbeck og hans faste gruppe har længe været en fast ingrediens på de fleste af landets jazzscener, ligesom bandet har spillet med stor succes rundt omkring i Europa.

Jan Harbeck Quartet har spillet mere end 500 koncerter over det meste af Europa, siden de i 2008 modtog prisen for ‘In the Still of the Night’ som Årets Jazzplade ved Danish Music Awards. Orkestrets fem udgivelser på Stunt Records er blandt de absolut bedst sælgende danske jazzplader.

Kvartetten spiller både Harbecks egne kompositioner og udvalgte jazzstandards af den mere sjældne art. Fælles for dem er dog, at den stærke melodi og den til tider melankolske dramatik er i centrum.

Henrik Gunde er en af ​​de mest efterspurgte danske jazzmusikere med sit nuværende og virtuose spil ved klaveret. Bassist Eske Nørrelykke har en stærk indflydelse på de andre medlemmer af kvartetten med sin unikke minimalistiske stil, mens Anders Holm binder det hele sammen med finesse og diskret spil på trommerne.

Det er i høj grad en kvartet, der er i stand til at skabe et intimt rum med en akustisk afbalanceret lyd, hvor intet kommer mellem publikum og musikere.

Line Up:

Jan Harbeck (s)
Henrik Gunde (p)
Eske Nørrelykke (b)
Anders Holm (d)

Vigtig information

N.B.
Bemærk at du køber særskilt spisebillet til 169,- kr. (dækker kun maden).
Entre til musikken betales i døren og koster 100,- kr. for medlemmer af Jazzklubben og 150 kr. for ikke medlemmer. Så din total pris for mad og musik er enten 269,- kr. eller 319,- kr.

Billetinfo og spisning:

Til alle koncerter kan billet til koncerten kun købes i døren:
– Billetpris kr. 100,- for medlemmer af Jazzklubben
– Billetpris kr. 150,- for ikke-medlemmer og unge under 25 år får entré til ½ pris.
– Du kan blive medlem af Jazzklubben for kr. 150,- for kalenderåret.
– Spisebillet til alle koncerter koster kr. 169,- og skal købes på www.billetten.dk.
– Spisning starter kl. 19.00 og er altid buffet.
– Hvis du kun vil komme til koncerterne, starter koncerten kl. 20:30 og billet kan købes fra kl. 20:00.
– Har du spørgsmål kan du ringe på 4928 3450.
– Vi glæder os til at se dig.

Spisning kl. 19:00 – pris kr. 169,-

MENU:
Kold buffet à la Gitte.

Klik og køb spisebillet: