billetten_120

Fredag den 1. maj 2020 klokken 20:30

Jan Harbeck er blevet kaldt en af ​​de fineste blandt danske saxofonister. Han hører til gruppen af ​​jazzmusikere, der begrænser sig til den store tradition for swing, mens han stadig bidrager til at forny genren og give den et personligt præg med moderne akustisk jazz med et varmt, nutidigt og personligt udtryk.

Jan Harbeck og hans faste gruppe har længe været en fast ingrediens på de fleste af landets jazzscener, ligesom bandet har spillet med stor succes rundt omkring i Europa. Bandets udgivelser har gennem det sidste årti været blandt de absolut bedst sælgende inden for dansk instrumental jazz.

Henrik Gunde er en af ​​de mest efterspurgte danske jazzmusikere med sit nuværende og virtuose spil ved klaveret. Bassist Eske Nørrelykke har en stærk indflydelse på de andre medlemmer af kvartetten med sin unikke minimalistiske stil, mens Morten Ærø binder det hele sammen med finesse og diskret spil på trommerne.

Det er i høj grad en kvartet, der er i stand til at skabe et intimt rum med en akustisk afbalanceret lyd, hvor intet kommer mellem publikum og musikere.

Line Up:

JAN HARBECK, (s),
HENRIK GUNDE (p),
ESKE NØRRELYKKE (b),
MORTEN ÆRØ (d)

Spisning kl. 19:00 – pris kr. 165,-

MENU:
Hovedret: Stegt flæsk med persillesovs
Dessert: ”Gammeldaws Ævlekage”

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment