ARRANGEMENTER SOM ER AFHOLDT

Fredag den 2. november klokken 20:30: Hornbæk Jazzklub byder velkommen til INDRA RIOS MOORE i Kulturhuset BØLGEN i Ålsgårde.

For nogle år siden vinkede parret Indra Rios Moore og Benjamin Trærup farvel til Danmark for at slå sig ned i Indra’s hjemland USA. Siden er det blevet Barcelona, der er udgangspunktet for Indra’s koncertaktivitet.

Der var ellers blevet lagt godt mærke til den spændende nye jazzsangerinde herhjemme, hvis første to CD’er blev rost i høje skyer af anmelderne, ligesom det også blev til en Danish Music Award. Da hun og kvartetten efterfølgende fik hul igennem til den vidtberømte amerikanske producer Larry Klein og fik skrevet kontrakt med pladeselskabet Universal, var der ingen tvivl om, at nu var det hjem og virkeliggøre drømmen om en international karriere.

I år er hun vendt tilbage med sit seneste album ”Carry My Heart”, udgivet på det amerikanske pladeselskab Verve Records.

”Carry My Heart” var en direkte inspiration efter et møde med en venlig, ældre New Yorker. Indra havde dagen efter det amerikanske præsidentvalg vovet sig ud i byen. Med en tung og træt følelse i luften, mødte hun en ældre sort mand, der bemærkede hendes tristhed, omfavnede hende og omsorgsfuldt rådede hende: “Vi bliver okay, vi har været igennem det, der er værre”. Efter mødet med denne indfødte New Yorker, blev et øjeblik af kynisme transformeret til empati og kærlighed – en følelse hun vendte tilbage til gentagne gange, da hun skrev, valgte og sang sine nye sange.

Der er lagt op til en koncert fuld af følelser, harmoni og iørefaldende jazz.

Line-up:
Indra Rios Moore, vokal
Uffe Steen, guitar
Benjamin Trærup, sax
Thomas Sejthen, bas

Spisning kl. 19:00 – pris kr. 165,-
Hovedret: Kylling i fad med koriander, karry, mango, ris og Naanbrød
Dessert: Frisk frugtsalat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment