Hess-Winter-Huntley.
Fredag d. 3. JUNI kl. 20.30.

De tre musikere har i forskellige konstellationer spillet og turneret sammen i mange år. De har et lang musikalsk og personligt venskab og en speciel indbyrdes musikalsk forståelse.

I 2017 dannede de trioen Hess-Winter-Huntley, som spillede en række koncerter i Japan, Danmark og Finland.

Gruppen har i 2018 indspillet og udgivet deres nyeste CD “YOU”, som har en åben frisk lyd, et tæt sammenspil og fine arrangementer samt en personlig fortolkning af musikken.

Niels Overgaard, Jazznyt skriver:

”Musikken er en blanding af selvskrevne numre og kendte standards. Smile, My Heart Belongs to Daddy og Young at Heart tilhører den sidste kategori.

Trioen arbejder ikke kun med melodierne. De arbejder også med teksturen, følelsen, strukturen og sjælen i musikken og i mødet mellem de tre. Det er der hvor man som lytter finder grunden til, at pladen skal høres. Deres rolige, modne og afklarede måde at finde i musikken er beroligende dejlig.

Vi føres med ind i deres musikalske verden, hvor numrene skrevet af henholdsvis Hess og Winter står godt sammen med de kendte numre. Endnu en gang har Emil Hess lavet et album som du bliver nødt til at høre, hvis du vel at mærke har sans for velspillet jazz”.

Siden da har de turneret og spillet sammen bl.a. i Japan og Norden og er i 2022 efter Corona pause på en ny turné i Skandinavien.

Alle musikere, har sammen og hver for sig mange jazz meriter på CVet: turneer over det meste af verden, CD-udgivelser og andre spændende projekter, bl.a. samarbejder med Kenny Wheeler, Mulgrew Miller, Lars Jansson.

Emil Hess og Niklas Winter har spillet sammen siden 1992, hvor Winter og Hess begge studerede ved Berklee College of Music.

Hess & Winter har også udgivet tre CD’er med Scandinavian Jazz Quartet og spillet mange koncerter i ind- og udland.

Emil Hess og Richard Huntley har spillet sammen siden 1996, hvor Emil Hess boede i New York. Siden da har Emil Hess været i NYC mange gange for både at give koncerter og indspillet flere CD’er. De har turneret i Danmark, Ungarn og USA, hvor de bl.a. har spillet flere gange på det berømte spillested Knitting Factory i New York.

Musikken kan beskrives som nutidig nordisk jazz med et ”touch” af New York.

Saxofonist & komponist Emil Hess, er bosat i København. Har lavet 400 kompositioner og produceret 17 album. Han har spillet mere end 1500 koncerter på festivaler og klubber i Japan, Kina, Europa og USA. Har spillet og indspillet med Mulgrew Miller, Lars Jansson, Thomas Clausen, Marilyn Mazur blandt andre. Vinder af Danish Music Award jazz 2014 for bedste danske jazzudgivelse.

Niklas Winter er finsk jazzguitarist og komponist. Winter har lavet mange plader som leder og har været aktiv som sidemand i flere bands. Han driver også sit eget jazzlabel Abovoice. I løbet af årene har Winter optrådt med; Kenny Wheeler, Henry Lowther, Ted Curson, Lars Jansson, Jukkis Uotila m.fl.

Den amerikanske trommeslager Richard Huntley har i sit spil et fantastisk groove og swing. Har i mere end 20 år været et travlt medlem af New York Jazz-scenen. Nu bosat i Austin Texas. Har spillet over hele verden med mange forskellige konstellationer. Blandt andre Andrew De Angelo, Billy Drewes, Mulgrew Miller, Lew Soloff.

Line Up:

Emil Hess (Danmark), (s) · Niklas Winter (Finland), (g) guitar · Rich Huntley (USA), (d)

Entré: Kr. 100,- medlemmer / Kr. 150,- ikke medlemmer

KØB SPISEBILLET HER

Buffet – Spisning KL. 19.00 – PRIS 169.-

Hovedret: Forårskylling med agurkesalat, syltede rødløg, små kartofler og salat
Dessert: Blåbær cheesecake