ARRANGEMENTER SOM ER AFHOLDT
billetten_120

Familielørdag d. 28 september kl. 12.00 – 17.00: 

FLYVENDE PRINSESSE KL. 15.00 –METAMORFOSE – Historien om et æg…

Så er Bølgen på ”banen” med hyggelige familielørdage hvor vi åbner op for huset i familiehyggens tegn. Der vil være forskellige aktiviteter og du kan for eksempel komme ned og klatre, lave snobrød, spille brætspil, udendørs spil  eller  Måske være kreativ med ungerne i et af klubbens værksteder.

Der vil være et let måltid at købe og dagens afsluttes med et hyggeligt familieteater. Arrangementet starter kl.12.00 og slutter kl.17.00 Teater starter kl.15.00.

En musikalsk rejse, som udspiller sig nede i græsset mellem alle de smådyr, der kribler under vores fødder. Om de biologiske forvandlingsprocesser fra æg til larve, puppe til voksen. En fortælling, der via musik og leg zoomer helt ind på små insekter der kribler og krabler. Børnene inddrages i forestillingen, hvor de kan skråle med og spille på fantasifulde instrumenter. Det er sjovt at være med, så skynd jer ud på Bølgen.

I samarbejde med Helsingør Teater

NB –teaterforestillinger kræver billet.

INFO OM FAMILIEBILLETTER:

Løssalg: 50 kr. pr billet for både børn og voksne

Familiebilletter (gælder for 1 voksen + 2 børn): 40 kr. pr billet.

NB: Rabatten aktiveres KUN ved valg af 3 billetter ad gangen. Vælg 3-6-9 etc. billetter, og systemet aktiverer dernæst rabatten!

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment