ARRANGEMENTER SOM ER AFHOLDT

Fredag den 30. november klokken 20.30: Fessors Big City Band er nu historie. Men det er Fessor bestemt ikke. I en alder af 80 år er han ”still going strong”. Det er foreløbig blevet til 35 dejlige år i selskab med kreative kolleger. Mange uforglemmelige rejser til spændende steder på kloden. Fra Grønland og Island i det kolde nord, til varmen i Saudi Arabien, Malaysia og De Forende Emirater. De mange lærerige koncerter i selskab med vore amerikanske jazz- og bluessolister. En hel del af disse minder er heldigvis dokumenteret på de mange CD’er med Big City bandet.

”Musikken skal være levende og bære præg af vores tid. Kærlighed og ydmyghed til musikken er nøgleord. Læg dertil varme, energi og bluesfeeling”, fortæller Fessor, som i årtier har stået på alverdens scener med nogle af de største jazznavne.

Fessor And His Jazz Kings er navnet på trombonistens seneste band, som han nu står i spidsen for. Bandet spiller sange fra den ældre jazz, men har givet det nyt tøj på. Fessor And His Jazz Kings er et hold af skrappe musikere fra den danske elite. Alle har en kærlighed til den musik, som ligger i området, hvor New Orleans-jazz, Dixieland og swingmusik mødes.
Nøgleordene er kærlighed til musikken, varme, energi og bluesfeeling.

Line-up:
Ole ”Fessor” Lindgren, trombone, vokal
Peter Marott, trompet, vokal
Chris Tanner, clarinet, vokal
Jakob Dinesen, saxofon
Marko Martinovic, piano
Jens Sølund, bas
Morten Ærø, trommer

Spisning kl. 19:00 – pris kr. 165,-
Hovedret: Flæskesteg med rødkål
Dessert: Ris à l’mande

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment