ARRANGEMENTER SOM ER AFHOLDT

Lørdag d. 30. marts kl. 12.00 – 17.00: Så er Bølgen på ”banen” med hyggelige familielørdage hvor vi åbner op for huset i familiehyggens tegn. Der vil være forskellige aktiviteter og du kan for eksempel komme ned og klatre, lave snobrød, spille brætspil, udendørs spil  eller være kreativ med ungerne i vores værksteder.

Der vil være et let måltid at købe og dagens afsluttes med en hyggelig familie koncert. Arrangementet starter kl.12.00 og slutter kl.17.00 familiekoncerten starter kl.15.00.

Thomas Sandberg har med App Jam skabt en kreativ koncert, hvor apps på iPad bruges som både musikinstrumenter og produktionsværktøj. Koncerten er et levende eksempel på, hvordan kreativitet og fantasi både kan stimuleres og udfoldes musikalsk ved brug af de nye medier.

Musikken vil tage afsæt i improvisation og muligheden for interaktivt at udnytte øjeblikkets impulser og magi. De lyde og klange, der bruges i kompositionerne, bliver skabt af optagelser af publikum, forskellige ting i rummet, Thomas’ stemme og andre medbragte lydkilder. Alt er i nuet og visualiseres via video og computergrafik.

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment