ARRANGEMENTER SOM ER AFHOLDT

Onsdag d. 21. november kl. 18.30: En cabaret-forestilling om den bog alle har en mening om uden at have læst den… Begreberne ”Emma Gad” og ”Takt og tone” er en del af vores kultur og noget vi alle, og måske især medierne, meget ofte refererer til. Men sjovt nok ved ret få af os, hvad der rent faktisk står i bogen – og de fleste ville blive overraskede, hvis de læste den.

Året er 1968. Vi befinder os i et af DRs TV-studier hvor underholdnings-programmet ”Kender De Deres Klassikere?” er ved at blive optaget. Ugens gæst er den kendte visesanger og entertainer Otto Schønberg, der til sin store forundring skal stifte bekendtskab med Emma Gads Takt & Tone.
I starten er Schønberg uvidende og fordomsfuldt nedladende overfor både Gad og bogen, men efterhånden som han langsomt lærer dem at kende, forundres han over de tidløse kommentarer til vores opførsel, de mange, sjove betragtninger og det store menneskekendskab. Han – og med ham forhåbentlig publikum – ender således med at blive overrasket, nuanceret interesseret og varm om hjertet.

I forestillingen er der sjove citater, oplæsninger fra bogen, alvorsord, afsnit om Emma Gad som person samt masser af kendte viser og sange, som på underholdende vis kommenterer indholdet.
Sangene og viserne er bl.a. ’Penge’, ’Bar’ det var mig’, ’Kys hinanden’, ’Jeg snakker med mig selv’ ’Månestrålen’, ’Konen, kællingen, madammen’ og ’Jeg sætter min hat som jeg vil’.
Da publikum skal i fjernsynet, bedes de tage pænt tøj på.

NB: Det er ikke muligt at købe billet til denne forestilling uden spisning.

Hovedret: Stegt flæsk med persillesovs
Dessert: Grevinde med slør ( en avanceret chokolademousse ).

Pris for mad 175 kr.
Årskort pris: 145 kr. (pris for maden)

Varighed: 1 time og 40 minutter med pause

Alder: Voksenforestilling

Onsdag 21. november spisning kl. 18.30 forestilling kl. 20:00
i samarbejde med Helsingør Teater

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment