Tirsdag den 24. marts kl. 18.30: Hold dig sund og rørig hele livet …. 

Hør hvordan du kan støtte og forbedre helbred, energi og dit udseende

Vi har to aldre, vores kronologiske og vores biologiske. Din biologiske alder afhænger af dig selv. Det er muligt at blive 15 år yngre end din kronologiske alder, og så er det ikke engang besværligt. 90% af dine gener ligger i dine hænder. Derfor er det vigtigt, bevidst at vælge vaner og livsstil som støtter de sunde gener, og samtidig holder de aldersfremmende inaktive. Forskning viser nemlig, at en inflammeret forsuret krop har langt større risiko for at blive syg, træt og gammel før tid. Heldigvis er det let, både at teste kroppens pH-værdi og inflammationsniveau. ANTI-AGE LIVING skaber det rette miljø i kroppen for at cellerne kan regenerere og opbygge på ny. Det er dét der gør at du vokser baglæns.

Jeg tager udgangspunkt i min bestseller ALKALINE LIVING – Anti-inflammatorisk livsstil ”Træn – Spis – Elsk”. Du vil få viden om de stærkeste Super-foods og kosttilskud, alt sammen evidensbaseret.

Jeg har læst denne bog, og kan varmt anbefale den til mennesker, som ønsker at leve et sundere og gladere liv. Kroppens pH-værdi er vigtig, når man vil forblive vital, men også når man ønsker at komme oven på efter sygdom. Når miljøet i din krop er svagt basisk, fungerer dine celler optimalt, og de vil forblive sundere og leve længere end celler i et surt miljø. Alle burde kende til ALKALINE LIVING – den basiske livsstil.

Dr. Claus Hancke, professor i og founder af Institut for Orthomolekylær Medicine i Lyngby, Danmark.

 

Tid: 18.30     Pris: 50,-   betales på mobil 714320  

Tilmelding senest d. 16. marts på tlf: 25313453

Sted:  Kulturhuset Bølgen Jæmtlandsvej 1 Ålsgårde

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment