ARRANGEMENTER SOM ER AFHOLDTKULTURREJSER

10.6.2018 – 14.6.2018

Kom med til BERLIN

I dagene 10. juni til 14. juni inviterer vi dig med på vores traditionelle Berlin sommertur med det enestående besøg i sumpene omkring byen, hvor vi besøger det Slaviske folkefærd, Sorberne.

Vi snupper en hel dag, hvor vi tager på tur ud i sumpene omkring Berlin – til Spreewald – Her bliver vi staget rundt i fladbundede pramme – kaldet Kahner – vi spiser frokost på en af de utrolig hyggelige restauranter, der ligger på de mange øer, der er herude. Vi hører om det slaviske folkefærd, der bor her – Sorberne eller Venderne, får smagsprøver på deres ”nationalret”, syltede agurker, som lagres i store egetræstønder og får mulighed for at købe nogle af deres hjemmedyrkede specialiteter med hjem.

Ellers byder dagene på dejlige restauranter i Berlin, med hygge og god mad, international forestilling i DDR´s ”nationalteater” Friederichstadt Palast samt heldags bustur til de største seværdigheder og besøg på spændende steder, der ikke er planlagt endnu.

Turen koster kun 2.698 kr. pr person i dobbelt værelse med morgenmadsbuffet – tillæg 1.000 kr for eneværelse. Prisen er inklusiv transport helt fra Ålsgårde/Helsingør/Espergærde t/r – 4 overnatninger på 3 stjernet hotel – alle ture, entreer og øvrig forplejning kommer i tillæg til prisen. Teknisk rejsearrangør er Skan-Rejser A/S, København.

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment