6. januar 2022 fylder Kulturhuset Bølgen 25 år

6. januar i år – 2021 fyldt Kulturhuset Bølgen 25 år – og derfor besluttede vi os for at lægge vore film ud under vores hjemmeside – til beskuelse og også til download hvis man ønsker det – ganske gratis.

Det er ikke helt tosset når man står dernede og lige finde de forskellige historier frem – på sin telefon eller ipad.

Har man downloadet hjemmefra koster det jo heller ikke en krone at nyde de mange historier.

Vi har opdelt filmen i 29 små afsnit af 2-5 minutters varighed og selvfølgelig navngivet med det pågældende sted i byen, som klippet omhandler. KLIK HER

Rigtig god fornøjelse – og ønsker du/i at komme med på en tur, så mail til palknudsen@hotmail.com eller ucb@helsingor.dk

Husker du 6. januar 1996?

Husker du 6. januar 1996? – det gør vi her på Bølgen. Denne dag slog vi nemlig dørene op til et hus hvis mage man ikke havde i Danmark. Kulturhus og Fritidsklub – Kulturforvaltning og Børne og Unge forvaltning, som skulle samarbejde om drift af huset.

Det er jo gået meget godt og her 25 år senere syntes vi selv at vi kan kigge tilbage med tilfredshed.
I anledning af fødselsdagen har vi produceret små film med nogle af vore mange, trofaste kunder – og vi starter med Iris og Sofus Pedersen, som har benyttet huset helt fra åbningen.
I de kommende uger kommer der flere brugere af huset og giver deres besyv med – så hold øje med vores opdateringer.

Og mon ikke vi holder et brag af en fest når alt dette Corona er overstået!

Interview med
Lotte Meyer Staunsholm

Lotte Meyer Staunsholm har været tilknyttet Kulturhuset Bølgen i Ålsgårde – næsten fra starten i 1996 af. Både som kunde i huset – som praktikant og som frivillig. Her er en hyggesnak i anledning af husets 25 års fødselsdag hvor Lotte nævner nogle af de arrangementer der har været og kommer med bud på fremtidens aktiviteter.

Interview med
Marie Dam Jensen

Marie Dam Jensen har været tilknyttet Kulturhuset Bølgen i Ålsgårde – næsten fra starten i 1996 af. Både som kunde i huset – kunstner i huset og endda som ansat i perioder. Her fortæller hun om hvad hun har benyttet af de kulturelle tilbud i huset og kommer også med bud på fremtiden.

Interview med
Iris og Sofus Pedersen

Husker du 6. januar 1996? – det gør vi her på Bølgen. Denne dag slog vi nemlig dørene op til et hus hvis mage man ikke havde i Danmark. Kulturhus og Fritidsklub – Kulturforvaltning og Børne og Unge forvaltning, som skulle samarbejde om drift af huset. Det er jo gået meget godt og her 25 år senere syntes vi selv at vi kan kigge tilbage med tilfredshed. I anledning af fødselsdagen har vi produceret små film med nogle af vore mange, trofaste kunder – og vi starter med Iris og Sofus Pedersen, som har benyttet huset helt fra åbningen.

Interview med
Kirsten Stenbæksgaard

Husker du 6. januar 1996? – det gør vi her på Bølgen. Denne dag slog vi nemlig dørene op til et hus hvis mage man ikke havde i Danmark. Kulturhus og Fritidsklub – Kulturforvaltning og Børne og Unge forvaltning, som skulle samarbejde om drift af huset. Det er jo gået meget godt og her 25 år senere syntes vi selv at vi kan kigge tilbage med tilfredshed. I anledning af fødselsdagen har vi produceret små film med nogle af vore mange, trofaste kunder.

25 års jubilæum